Over Ons

Op deze website hebben we vooral zaken geschreven die te maken hebben gehad met de adoptie van onze kinderen en over adopties uit Polen in het algemeen. De blogs die we tussen 2005 en 2015 hadden geschreven staan inmiddels niet meer online. Hieronder staat beknopt iets over hoe we uiteindelijk 5 kinderen hebben gekregen.


2005
Begin februari 2005 hebben we ons aangemeld voor adoptie. Al snel kwamen we erachter dat je ook meerdere kinderen tegelijk kon adopteren en dat sprak ons meteen aan. Vooral dat broertjes/zusjes dan bij elkaar zouden blijven was voor ons een belangrijk gegeven om uiteindelijk voor een tribling-adoptie (3 kinderen tegelijk) te kiezen. 

2007/2008
Wat waren we blij toen we op 3 september 2007 te horen kregen dat er drie kinderen uit Polen waren waar ze ouders voor zochten. We hebben meteen 'JA' gezegd op dit voorstel. Tot onze verbazing hoorden we daarna dat er ook nog een zusje van deze drie kinderen was en dat ook zij bijna vrij kwam voor adoptie. Inmiddels hebben we onze vier kinderen in juni 2008 geadopteerd. Over hoe dat allemaal is gegaan kun je lezen bij het tabblad 'Onze adoptie'. 

2011
Drie jaar na de adoptie van onze kinderen werden we in januari 2011 totaal onverwacht gebeld door de adoptiestichting. Of we het biologische broertje van onze kinderen ook wilden adopteren? En zo kregen we er in mei 2011 officieel weer een zoontje en broertje bij!