Aankomstfeest

Natalja, Artur en Mirek zijn inmiddels ruim 5 weken bij ons in Nederland en in totaal ongeveer 11 weken bij ons (met het verblijf in Polen erbij). Hoog tijd om eens kennis te maken met mensen in onze omgeving. Tijd voor een aankomstfeestje! En Olivia dan? Omdat we nog niet weten wanneer we precies naar haar toe mogen gaan, hebben we toch besloten om alvast voor de andere drie een feestje te geven. Zij zijn natuurlijk al ouder dan Olivia en maken het feest bewuster mee. Daarnaast denken we dat het goed voor de kinderen is om ook meer mensen uit onze omgeving te ontmoeten. Het aankomstfeest is voor hun het begin van die ontmoeting! 

Op zaterdag 26 januari 2008 van 13.30 - 16.30 uur was het dan zover...

Gespannen wachten Natalja, Artur en Mirek voor het vertrek naar hun feestje! De outfit is zorgvuldig uitgekozen: rood en wit (kleuren van de Poolse vlag) en met blauw erbij maakt het natuurlijk de kleuren van de Nederlandse vlag. Op de T-shirts heb ik met strijkletters hun naam gestreken op de voorkant en hun geboortejaarop de achterkant. Omdat er op dit feestje ook veel kinderen zouden komen, hadden we een ballonnenclown geregeld. Erg leuk! Daarnaast hadden we kleine tafeltjes met stoeltjes neergezet met daarop kleurboekjes en kleurplaten met stiften en potloden. Ook stond er een klein glijbaantje en hadden we een paar driewieler in de ruimte staan. In een hoekje bij de keuken een speciaal snoeptafeltje. Op die tafel stonden verschillende bakken met snoep. De kinderen konden een klein bakje pakken en hun bakje vullen met het lekkers. Succes verzekend!

 

In totaal waren er ongeveer 130 mensen geweest (waarvan zo'n 33 kinderen). Het feest was een groot succes en onze kinderen vonden het geweldig! Ze gingen lekker hun eigen gang en regelmatig kwamen ze naar papa of mama om even wat aandacht te vragen, kusjes te krijgen of opgetild te worden. De kinderen zijn super verwend met heel veel leuke spelletjes en ander speelgoed. Ook hebben ze veel enveloppen met inhoud gekregen. Waar dit aan besteed wordt weten we nog niet precies, maar we zijn er in ieder geval heel erg blij mee! Voor de mensen die op ons aankomstfeest waren: BEDANKT VOOR DEZE SUPER LEUKE MIDDAG!!! We weten zeker dat Natalja, Artur en Mirek nog vaak met heel veel plezier aan deze dag terug denken. Wij doen dat in ieder geval ook!