20 februari 2014

20-02-2014 00:00


Hier het eerste berichtje van 2014! Deze nieuwe website is inmiddels helemaal voorzien met informatie zoals die op de vorige site ook was. Ik vond het zonde om na al die jaren zorgvuldig informatie bij elkaar zoeken en updates te plaatsen, dit zomaar weg te doen. Bij onze vorige site waren er veel problemen en kon ik geen aanpassingen meer doen. Heel vervelend. Vandaar ook het besluit om nu voor een nieuwe en makkelijkere website te gaan. Hier zal ik af en toe weer een update plaatsen over ons. Doordat we druk zijn met het verbouwen van ons huis, zal er niet zo heel vaak een update op de blog meer komen. 
Wat betreft adoptie uit Polen: ik denk dat er steeds minder mensen op onze site hiervoor gaan kijken. De belangrijkste reden is dat er steeds meer kinderen binnen Polen zelf een adoptiegezin vinden. Dit is natuurlijk een goede ontwikkeling. Maar tot de tijd dat er nog geadopteerd kan worden uit Polen, blijft die informatie hier gewoon staan.

Hoe gaat het verder met ons? De kinderen zitten dit schooljaar alweer in groep 7,6,5,3 en 2. Voor de oudste zijn we al naar een open dag geweest van het voortgezet onderwijs. Ook al duurt het nog 1,5 jaar, het was aangeraden om nu alvast te kijken. Zeker omdat zij de oudste is thuis en geen idee heeft wat de 'grote school' nou eigenlijk inhoud, was het goed om alvast een kijkje te nemen. Binnenkort wil ik een stukje schrijven over de vragen die onze kinderen over hun verleden hebben. Je leest er vrij weinig informatie over, juist omdat het een gevoelig en privé onderwerp is. Toch zal ik proberen wat te schrijven zonder alles open en bloot te leggen.