Aankomstfeest

10-02-2014 17:15

Natalja, Artur en Mirek zijn inmiddels ruim 5 weken bij ons thuis en in totaal ongeveer 11 weken bij ons. Hoog tijd om eens kennis te maken met mensen in onze omgeving. Tijd voor een aankomstfeestje! En Olivia dan? Omdat we nog niet weten wanneer we precies naar haar toe mogen gaan, hebben we toch besloten om alvast voor de andere drie een feestje te geven. Zij zijn natuurlijk al ouder dan Olivia en maken het feest bewuster mee. Daarnaast denken we dat het goed voor de kinderen is om ook meer mensen uit onze omgeving te ontmoeten. Het aankomstfeest is voor hun het begin van die ontmoeting! Op zaterdag 26 januari 2008 van 13.30 - 16.30 uur was het dan zover...

 


Gespannen wachten Natalja, Artur en Mirek voor het vertrek naar hun feestje!
De outfit is zorgvuldig uitgekozen: rood en wit (kleuren van de Poolse vlag) en met blauw erbij maakt het natuurlijk de kleuren van de Nederlandse vlag. Op de T-shirts heb ik met strijkletters hun naam gestreken op de voorkant en hun geboortejaarop de achterkant.  

 

 


De eerste gasten druppelen binnen en de cadeaus worden nieuwsgierig in onvangst genomen.

 

 


De tompoesjes van de Hema staan al klaar.

 

 


De geboortejaren op de rug van onze oudste twee. Ze waren duidelijk te herkennen!

 

 


Even tijd om even een lekker gebakje te eten.

 

 


De snoephoek: Artur was er vaak te vinden...

 

 


De oud-VIA genootjes waren ook aanwezig!

 

 


Hapjes met een Pools tintje.

 

 


Collega's van Noortje en zelfs twee kinderen van groep 7 komen binnen.

 

 


De broertjes genieten. Wij ook!

 

 


Papa samen met Mirek

 

 


Leuke balloncreaties gemaakt door Clown Flappie.

 

 


Een bijzonder moment: met 4 andere Poolse kindjes (ook uit één gezin) op de foto.

 

 


Het eerste contact wordt gelegd. Al is Natalja nog erg verlegen.

 

 


Natalja samen met mama.

 

 


Artur druk bezig met zijn eigen balloncreatie.

 

 


De kersverse opa verteld trots over zijn vierde kleinkind, hier groot getoond op de beamer!

 


In totaal waren er ongeveer 130 mensen geweest (waarvan zo'n 33 kinderen). Het feest was een groot succes en onze kinderen vonden het geweldig! Ze gingen lekker hun eigen gang en regelmatig kwamen ze naar papa of mama om even wat aandacht te vragen, kusjes te krijgen of opgetild te worden. De kinderen zijn super verwend met heel veel leuke spelletjes en ander speelgoed. Ook hebben ze veel enveloppen met inhoud gekregen. Waar dit aan besteed wordt weten we nog niet precies, maar we zijn er in ieder geval heel erg blij mee! Voor de mensen die op ons aankomstfeest waren: BEDANKT VOOR DEZE SUPER LEUKE MIDDAG!!! We hopen dat Natalja, Artur en Mirek nog vaak met heel veel plezier aan deze dag terug denken. Wij doen dat in ieder geval wel!